Frisørene

Jeanette

Daglig leder og medeier

Med svennebrev i frisørfaget, og utdannelse som makeupartist, løser Jeanette de fleste utfordringer. 15 års erfaring har gjort at hun er god på å finne løsninger som passer kundens ansikt.

Jeanette elsker utfordrende kundecaser, både når det gjelder farge og klipp. Å løse problemer ved hjelp av riktige produkter er også noe hun liker godt.

På grunn av stor pågang tar ikke Jeanette imot timebestillinger på nett, kontakt oss for å sette deg på venteliste.

Bianca

Medeier

Bianca kan best beskrives som en rolig og kreativ perfeksjonist. Hun har hele 21 år i faget. I løpet av denne reisen har hun tatt mesterbrev, som er et bevis på hennes faglige dyktighet. Bianca liker kontraster i hår, enten det er teksturer eller farger, og elsker alt av styling og brudefrisering.

På grunn av stor pågang tar ikke Bianca imot timebestillinger på nett, kontakt oss for å sette deg på venteliste.

Vera

Vera

Frisør og makeup

29 år i bransjen og fortsatt boblende og kreativ med masse overskudd.

Vera liker godt å jobbe med farger og kan på mange måter kalles salongens fargeekspert. Hun er ellers glad i brudeoppsett, makeup, herreklipp og skjegg.

Veronica

Veronica

Frisør

Veronica er en sporty, aktiv og faglig sterk. Hun har 8 års erfaring og er ansvarlig for extensions i salongen.

Veronica elsker å jobbe med hair-extensions og henter ut det aller beste i sine kunder med store bli-ny-prosjekter.

Sonata

Sonata

Frisør

Et godt øye for detaljer og 4 år i faget har gjort at Sonata ser hva som skal til for å lokke fram kundens potensial.

Hun liker godt å jobbe med klipp og striper, og hvordan det kan forandre og framheve det som gjør et hvert menneske unikt. I tillegg er hun en racer på føning!

Mette

Mette

Frisør

Mette er en positiv og sprudlende jente, og får de fleste i godt humør. Hun har 20 år i faget og har gjennom sin fartstid erfart hvor viktig det er med god kommunikasjon, slik at kunden føler seg godt ivaretatt.

Mette liker klipp, farge og striper.

Tone Hilde

Tone Hilde

Frisør og makeup

Hører du en nynnende frisør inne i salongen er det mest sannsynlig Tone Hilde! Hun lyser opp dagene og smitter alle med sitt gode humør.

Tone Hilde har lang erfaring, med hele 30 år i bransjen. Tone Hilde er glad i variasjonen faget tilbyr. I tillegg til frisør er hun utdannet kosmetolog og synes det er gøy med make up og oppsetning. Hun liker også farger, striper og klipp som gir en helhet til kundene.

Helene

Frisør og makeup

Med positivitet og kreativitet tar Helene fatt på alle slags oppgaver. Hun er utdannet frisør og makeupartist, og har 12 år i faget.

Helene trekker fram kundeservice som et absolutt must i vår bransje, og elsker å jobbe med mennesker. Faglig liker hun best alt som er pirkete, extensions, oppsetninger, makeup og foliestriper/bayalage. Helene jobber hos oss på tirsdager.

Therese

Frisør og makeup

Therese er en kreativ sjel som elsker en utfordring! Hun har både frisør- og makeupartistutdanning, og 14 års erfaring.

Therese er opptatt av å lytte til kundene sine og kommer gjerne med ideer til hva man kan gjøre. Hun er opptatt av å få fram det beste hos kunden og at de skal føle seg bra. Therese liker farge og klipp - både foliestriper/highlights, bayalage og frihåndsteknikker, men også naturlige farger.

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
66 10 34 40

    Ikke bestill time via kontaktskjema, bruk heller online timebestilling eller ring oss.